Corona-update

Onbezorgd, sportief en avontuurlijk genieten van de mooie natuur. Op dit moment is dat niet echt mogelijk en wordt zelfs afgeraden. Het nieuws en de do’s and don’ts veranderen snel. 

Enthousiast voorbereiden op een kano vakantie deze zomer of in het najaar, dat kan. Bij ons kun je jouw kanovakantie boeken en tot 3 weken voor vertrek kosteloos annuleren (m.u.v. de reserveringskosten). 

Niemand weet het, wellicht kan het dan weer maar misschien ook niet, onder deze voorwaarde kun je onbezorgd reserveren bij ons.

Al geboekt?

Voor de reeds gemaakte reserveringen geldt natuurlijk hetzelfde. Je kunt rustig even aankijken of de situatie verandert of niet. Tot 3 weken voor vertrek kosteloos annuleren (m.u.v. de reserveringskosten), bij sommige zelfs tot 2 weken voor vertrek. We houden het samen in de gaten. Mocht je voor de zomer geboekt hebben en hier geen prettig gevoel van krijgen dan kun je nu ook al de reservering afzeggen.

Hierbij zijn de kanovakanties vanuit Arvika een uitzondering. Hier wordt er vastgehouden aan de ANVR en SGR voorwaarden en er wordt een Corona voucher uitgegeven ter waarde van de aanbetaling. Er wordt een beslissing genomen voor per periode voor boekingen met een bepaalde vertrekdatum. We houden dit samen in de gaten.

En natuurlijk hopen we allemaal dat dit gauw voorbij is en we volgend jaar zeker weer lekker onbezorgd, sportief en avontuurlijk kunnen genieten van de mooie natuur.

De Peddel – sinds 1999

Kanobedrijf "De Peddel" B.V.
postadres: Trompstraat 77
2266 KJ Leidschendam
070-3179191 of 003170-3179191
kamer van koophandel 05065314 logo_peddel

Vragen?

Sommige kanoreizen en arrangementen zijn ook geschikt voor groepen. Mail ons gerust met uw vragen of opmerkingen op info@kanoweekend.nl, bel ons even of vul het contactformulier in. U bent van harte welkom!
Privacy statement