Kano expeditie Amazone Ecuador

Per kano het regenwoud ontdekken

Het domein waar de natuur de mens overstijgt, het Amazoneregenwoud. In het het gebied in Ecuador peddelt u in een Canadese open kano de stromende rivier af. De natuur vanuit een kano is mooier en werkelijker.

Ecuador_1

Het Amazoneregenwoud, het grootste regenwoud op aarde met een oppervlakte van 7 miljoen km², 2,5 miljoen insectensoorten, 2.000 soorten vogels en zoogdieren.

Papegaaien, apen, slangen en spinnen

U struikelt niet over de slangen en spinnen,maar ze zijn er wel. Afhankelijk van het seizoen laten diverse apensoorten, alligators en dolfijnen zich zien. Continu mierennesten vogelnesten, prachtige bomen met lianen, stekels en bloemen, met felblauwe vlinders en gekleurde vogels.

Ecuador_2

De reis en overnachting

In alle arrangementen is inbegrepen de binnenlandse vlucht van Quito naar Lago Agrio (ca. 1 uur). Ontvangst op het vliegveld en vertrek met Engels sprekende gids, kok en begeleider naar het Amazonia Cuyabeno gebied (ca. 3 uur).

Het gehele arrangement is inclusief gebruik van tenten, overnachting in lodge, ontbijt, lunch en diner.

De Peddel – sinds 1999

Kanobedrijf "De Peddel" B.V.
postadres: Trompstraat 77
2266 KJ Leidschendam
070-3179191 of 003170-3179191
kamer van koophandel 05065314 logo_peddel

Boeken en voorwaarden

Binnen drie werkdagen na ontvangst van de reservering ontvangt u van ons een definitieve bevestiging dat uw arrangement op de betreffende datum nog vrij is en voor u is geboekt. Lees meer...

Brochure 2019
Brochure "De Peddel" kanovakanties 2019

Vragen?

Sommige kanoreizen en arrangementen zijn ook geschikt voor groepen. Mail ons gerust met uw vragen of opmerkingen op info@kanoweekend.nl, bel ons even of vul het contactformulier in. U bent van harte welkom!
Privacy statement