Kanotochten Belgische Ardennen

Over de Ourthe

Ardennen_1Op ongeveer 4 uur rijden in een ander land, bergen vanaf het water, de schitterende natuur en een lichte stroming. Een geweldige ervaring vanaf het water. Bij de kanotocht vertrekt u vanuit La Roche en Ardenne, waar u naartoe wordt gebracht, om vervolgens uw weg met de stroom mee terug te slingeren naar het kanocentrum.

De Ourthe vallei

Met zijn schitterende ligging in de diepe, dichtbeboste vallei van de rivier de Ourthe vaart u door een prachtig natuurgebied. U passeert onderweg mooie groene plekken om te picknicken, campings om te overnachten en geniet van het kabbelende water.

De Ourthe is een echte regenrivier, daarom kunnen de waterhoogtes en snelheden verschillen. Zo dichtbij en bijzonder avontuurlijk.

Combinaties met overnachting in tipi

Het is mogelijk om bij de kanotocht een lunchpakket te bestellen, de dag af te ronden met een barbecue of een korte kanotocht van 2 uur te combineren met een mountainbike tocht. Maak uw verblijf compleet met een overnachting in een tipi, een indianentent voor 8 personen.

Belgische Ardennen: stroomafwaarts over de Ourthe

Belgische Ardennen
Vaar met de stroom mee door het land van de Lesse, Ambleve en Ourthe. Avontuurlijk kanovaren tijdens een 8 of 17 km lange tocht.

vanaf € 17,50 p.p.

De perfecte
actieve combi:
biken én
kanovaren!

Belgische Ardennen
Eerst een avontuurlijke kanotocht over de Ourthe, daarna per mountainbike door het prachtige en ruige landschap van de Ardennen.

vanaf € 46,00 p.p.


Ourthe_mountainbike

De Peddel – sinds 1999

Kanobedrijf "De Peddel" B.V.
postadres: Trompstraat 77
2266 KJ Leidschendam
070-3179191 of 003170-3179191
kamer van koophandel 05065314 logo_peddel

Boeken en voorwaarden

Binnen drie werkdagen na ontvangst van de reservering ontvangt u van ons een definitieve bevestiging dat uw arrangement op de betreffende datum nog vrij is en voor u is geboekt. Lees meer...

Brochure 2018
Brochure "De Peddel" kanovakanties 2018

Vragen?

Sommige kanoreizen en arrangementen zijn ook geschikt voor groepen. Mail ons gerust met uw vragen of opmerkingen op info@kanoweekend.nl, bel ons even of vul het contactformulier in. U bent van harte welkom!
Privacy statement