Nederland kanoparadijs Weerribben en Wieden

NederlandNederland met de kano ontdekken is een unieke ervaring. Het waterland leent zich uitstekend voor meerdaagse kanotochten. Beleef de natuur in gebieden die alleen over het water bereikt kunnen worden. Onze kanovakanties in de Weerribben en de Wieden organiseren we al ruim 20 jaar van 3 dagen tot 7 dagen met overnachting in eigen tent of trekkershut. Spot een otter, geniet van de waterlelies en vogels of een zwemmend hert bij zonsopgang en overnacht aan de waterkant.

Laat u verrassen door de vrijheid van het water.

Kanozwerftochten

Trek er op uit met de kano en overnacht in een trekkershut of eigen tent op campings langs de route door het schitterende nationaal park Weerribben en Wieden vanuit het pittoreske Giethoorn. De mooiste kanogebieden van Nederland op plekken waar de natuur nog zijn gang kan gaan.

Sportieve arrangementen met kanovaren

Sportieve arrangementen en voor het families, vrienden, school of bedrijf. Van een idyllisch stromend riviertje tot uitgestrekte meren voor gezellige en uitdagende momenten.

[one_third]

De Weerribben – Wieden: waterland op zijn best

De Weerribben - Wieden
Deze 4-daagse tocht voert u door het mooiste kanogebied van Nederland: Giethoorn. Bevaar Nationaal Park De Weerribben – Wieden: natuur die in de 17 eeuw is ontstaan door turfwinning.

4 dagen vanaf € 75,00

[/one_third][one_third]Nederland_2

[/one_third][one_third_last]

De Dommel: langs heide, weide en naaldbossen

kanovaren op De Dommel
Vertrek vanuit Nederland óf België voor een 2 óf 4 uur durende tocht over de Dommel, de blauwe ader dwars dit schitterende natuurgebied.

vanaf € 15,00 p.p.
[/one_third_last]