Kano avontuur in de Nederlandse natuur

Nederland kanotrekking en dagtocht

NederlandNederland met de kano ontdekken is een unieke ervaring. Het waterland leent zich uitstekend voor meerdaagse kanotochten.Beleef de natuur in gebieden die alleen over het water bereikt kunnen worden.

Laat u verrassen door de vrijheid van het water.

Kanozwerftochten

Trek er op uit met de kano en overnacht in een trekkershut of eigen tent op campings langs de route door het schitterende nationaal park Weerribben en Wieden vanuit het pittoreske Giethoorn. De mooiste kanogebieden van Nederland op plekken waar de natuur nog zijn gang kan gaan.

Sportieve arrangementen met kanovaren

Sportieve arrangementen en voor het families, vrienden, school of bedrijf. Van een idyllisch stromend riviertje tot uitgestrekte meren voor gezellige en uitdagende momenten.

De Weerribben – Wieden: waterland op zijn best

De Weerribben - Wieden
Deze 4-daagse tocht voert u door het mooiste kanogebied van Nederland: Giethoorn. Bevaar Nationaal Park De Weerribben – Wieden: natuur die in de 17 eeuw is ontstaan door turfwinning.

4 dagen vanaf € 72,50

Nederland_2

De Dommel: langs heide, weide en naaldbossen

kanovaren op De Dommel
Vertrek vanuit Nederland óf België voor een 2 óf 4 uur durende tocht over de Dommel, de blauwe ader dwars dit schitterende natuurgebied.

vanaf € 15,00 p.p.

De Peddel – sinds 1999

Kanobedrijf "De Peddel" B.V.
postadres: Trompstraat 77
2266 KJ Leidschendam
070-3179191 of 003170-3179191
kamer van koophandel 05065314 logo_peddel

Boeken en voorwaarden

Binnen drie werkdagen na ontvangst van de reservering ontvangt u van ons een definitieve bevestiging dat uw arrangement op de betreffende datum nog vrij is en voor u is geboekt. Lees meer...

Brochure 2019
Brochure "De Peddel" kanovakanties 2019

Vragen?

Sommige kanoreizen en arrangementen zijn ook geschikt voor groepen. Mail ons gerust met uw vragen of opmerkingen op info@kanoweekend.nl, bel ons even of vul het contactformulier in. U bent van harte welkom!
Privacy statement