Kanovakantie in Zweden

Kanovakanties in de prachtige Zweedse natuur

Zweden_3De ruim dertig verschillende kanotochten zijn zorgvuldig voor u geselecteerd op avontuur, veiligheid, comfort, bereikbaarheid en prijs in Dalsland en Värmland vanuit Arvika of Günnerud. Om uitgerust aan uw kano avontuur te beginnen kunt u de avond voorafgaand aan de tocht overnachten bij het kanocentrum in uw eigen of gehuurde tent.

Kanoën met de kinderen

Kinderen vanaf 11 jaar kunnen actief meevaren, dit maakt voor hun het kano avontuur extra leuk. De kanotochten in Dalsland worden ter plaatse afgestemd op uw wensen, waarbij rekening gehouden wordt met uw kano-ervaring, weer en wind. Andere aanraders voor het gezin zijn: Rinnen tochtKlarälven tocht en de Röjdån tocht.

Houten huisjes op locaties aan het water

Op veler verzoek kunt u nu ook kiezen voor een verblijf in Zweden in houten stuga’s, eenvoudige maar compleet ingerichte vakantiewoningen op diverse locaties, waar u ter plaatse een kano kunt huren.

Dalsland:
dunbevolkt en waterrijk

zweden-kano
Dalsland ligt in de Zuid- Zweedse regio Götaland tussen de Noorse grens en het Vänernmeer. Het is één van de waterrijkste gebieden van Zweden, een dunbevolkt gebied en bestaat voor het grootste deel uit bos.

7 dagen vanaf € 123,–

Arvika:
meest bekend en bemind

zweden-kano
Arvika origineel vertaald vanuit het zweeds betekent; ‘rivier inhammen’ of ‘rivier bochten’. In het centrum talrijke winkels, supermarkten, restaurants en hotels en net daarbuiten de ultieme rust in verschillende natuurreservaten als de Glaskogen Wildlife reserve. Vanaf hier wordt u weggebracht met een transfer naar één van de opstappunten van de door u uitgekozen kanotocht,

3 dagen vanaf € 135,–

Gunnerüd:
onvergetelijke ervaringen

zweden-kano
In het noorden van Värmland vind u de fascinerende rivier de Klarälven, de oude boomtransport route, een fijnmazig netwerk van meren en rivieren Röjdån en Rottnan, adembenemende naaldbossen in Bergslagen. Of het donkere water van de Svartälven voor een prachtige tocht.

4 dagen vanaf € 95,–

De Peddel – sinds 1999

Kanobedrijf "De Peddel" B.V.
postadres: Trompstraat 77
2266 KJ Leidschendam
070-3179191 of 003170-3179191
kamer van koophandel 05065314 logo_peddel

Boeken en voorwaarden

Binnen drie werkdagen na ontvangst van de reservering ontvangt u van ons een definitieve bevestiging dat uw arrangement op de betreffende datum nog vrij is en voor u is geboekt. Lees meer...

Brochure 2019
Brochure "De Peddel" kanovakanties 2019

Vragen?

Sommige kanoreizen en arrangementen zijn ook geschikt voor groepen. Mail ons gerust met uw vragen of opmerkingen op info@kanoweekend.nl, bel ons even of vul het contactformulier in. U bent van harte welkom!
Privacy statement