Kanovakanties in de prachtige Zweedse natuur

De ruim dertig verschillende kanotochten zijn zorgvuldig voor u geselecteerd op avontuur, veiligheid, comfort, bereikbaarheid en prijs in Dalsland en Värmland vanuit Arvika of Günnerud. Om uitgerust aan uw kano avontuur te beginnen kunt u de avond voorafgaand aan de tocht overnachten bij het kanocentrum in uw eigen of gehuurde tent.

Kanoën met de kinderen

Kinderen vanaf 11 jaar kunnen actief meevaren, dit maakt voor hun het kano avontuur extra leuk. De kanotochten in Dalsland worden ter plaatse afgestemd op uw wensen, waarbij rekening gehouden wordt met uw kano-ervaring, weer en wind. Andere aanraders voor het gezin zijn: Rinnen tochtKlarälven tocht en de Röjdån tocht.

Kanovakantie in Zweden

Dalsland:
dunbevolkt en waterrijk

Dalsland ligt in de Zuid-Zweedse regio Götaland tussen de Noorse grens en het Vänernmeer. Het is één van de waterrijkste gebieden van Zweden, een dunbevolkt gebied en bestaat voor het grootste deel uit bos.
7 dagen vanaf € 123,–

Kanovakantie Zweden Josse Als

Arvika:
meest bekend en bemind

Arvika origineel vertaald vanuit het zweeds betekent; ‘rivier inhammen’ of ‘rivier bochten’. In het centrum talrijke winkels, supermarkten, restaurants en hotels en net daarbuiten de ultieme rust in verschillende natuurreservaten als de Glaskogen Wildlife reserve. Vanaf hier wordt u weggebracht met een transfer naar één van de opstappunten van de door u uitgekozen kanotocht.
3 dagen vanaf € 135,–

Kanovakantie in Zweden

Gunnerüd:
onvergetelijke ervaringen

In het noorden van Värmland vind u de fascinerende rivier de Klarälven, de oude boomtransport route, een fijnmazig netwerk van meren en rivieren Röjdån en Rottnan, adembenemende naaldbossen in Bergslagen. Of het donkere water van de Svartälven voor een prachtige tocht.

4 dagen vanaf € 95,–

© Copyright - Kanovakanties in Zweden, Denemarken en meer