Värmland Gunnerüd

Värmland Gunnerüd voor onvergetelijke ervaringen

In het noorden van Värmland vind u de fascinerende rivier de Klarälven, de oude boomtransport route, een fijnmazig netwerk van meren en rivieren Röjdån en Rottnan, adembenemende naaldbossen in Bergslagen. Of het donkere water van de Svartälven voor een prachtige tocht.

Doorsnee van alle flora en fauna

kaartje Zweden GunnerudIn dit gebied is een doorsnee van alle Zweedse soorten aan flora en fauna te vinden. Het noorden, Norrland, ontmoet hier het zuiden van Zweden. De noordelijke grens van de eik wordt hier bereikt. Noord Värmland en het Noorse grensgebied is een regio voor natuurliefhebbers met een hoge kans op het zien van wilde dieren.

Met en zonder ervaring

De tochten voor beginners zijn de Röjdån tocht en de Klarälven tocht . Bij de laatste tocht zijn zelfs geen overdraagpunten en u kunt zich hier ook heerlijk laten vervoeren met een snelheid van 2 kilometer per uur op een zelfgebouwd houtvlot, het Houtvlot avontuur. De Rottnan is een bijzondere tocht door het Noorse grensgebied, zeer geschikt voor beginners met een minimum van 4 volwassen. De andere tocht de Svartälven is voor de sportieve kanovaarder en minder geschikt voor gezinnen met kinderen, een onvergetelijke ervaring.

De Peddel – sinds 1999

Kanobedrijf "De Peddel" B.V.
postadres: Trompstraat 77
2266 KJ Leidschendam
070-3179191 of 003170-3179191
kamer van koophandel 05065314 logo_peddel

Vragen?

Sommige kanoreizen en arrangementen zijn ook geschikt voor groepen. Mail ons gerust met uw vragen of opmerkingen op info@kanoweekend.nl, bel ons even of vul het contactformulier in. U bent van harte welkom!
Privacy statement