Nationaal Park Weerribben-Wieden

Nationaal park De Weerribben en Wieden

Het mooiste kanogebied van Nederland

Giethoorn is het Venetië van het Noorden met vele restaurantjes, gondelvaarten en geen autoverkeer, een schitterende plek om het kano-avontuur te beginnen. De vele bruggetjes en de prachtige boerderijen worden al snel ingeruild voor de schoonheid van de prachtige natuur van de Wieden en de Weerribben.

kaartje_nederland_weerribben

Moerasgebied, rietland en otters

Het natuurgebied de Wieden en Weerribben is in de 17e eeuw door vervening ontstaan. Sinds 2002 is het gebied opnieuw het leefgebied van de otter geworden. Wij zijn ze al tegen gekomen…..

Kanozwerftochten langs trekkershutten of in eigen tent

Voor het gezin een korte of lange vakantie zijn er van eenvoudig tot luxe diverse kanozwerftochten ontwikkeld. De kanotochten zijn zo samengesteld dat u iedere dag weer een nieuw stukje van een van de mooiste natuurgebieden van Nederland.

De Peddel – sinds 1999

Kanobedrijf "De Peddel" B.V.
postadres: Trompstraat 77
2266 KJ Leidschendam
070-3179191 of 003170-3179191
kamer van koophandel 05065314 logo_peddel

Boeken en voorwaarden

Binnen drie werkdagen na ontvangst van de reservering ontvangt u van ons een definitieve bevestiging dat uw arrangement op de betreffende datum nog vrij is en voor u is geboekt. Lees meer...

Brochure 2019
Brochure "De Peddel" kanovakanties 2019

Vragen?

Sommige kanoreizen en arrangementen zijn ook geschikt voor groepen. Mail ons gerust met uw vragen of opmerkingen op info@kanoweekend.nl, bel ons even of vul het contactformulier in. U bent van harte welkom!
Privacy statement