Nationaal Park Weerribben-Wieden

Nationaal park De Weerribben en Wieden

Kanoparadijs van Nederland

Giethoorn is het Venetië van het Noorden, groen en gezellig, met op vele eilandjes gebouwde rietgedekte boerderijtjes, typische bruggetje, mooie tuinen en geen autoverkeer, een schitterende plek om het kano-avontuur te beginnen.

Sinds 2000 bieden we kanovakanties aan dit prachtige gebied. Vanaf het water, waarbij het prachtige geluid van de stilte je beneemt als je het pittoreske Giethoorn peddelend verlaat richting prachtige plekken als Blokzijl, Kalenberg, Wetering, Nederland, Belt-Schutsloot en natuurlijk niet te vergeten Muggenbeet. Om ’s avonds je tentje op te slaan langs de waterkant en te genieten van de zonsondergang.

De vele bruggetjes en molentjes, turfstekershuisjes en boerderijen passeren in een afwisselende tocht van kleine slootjes en brede Wieden. De kanoroutes zorgen voor een optimale beleving van de schoonheid van de prachtige natuur die Nationaal Park Weerribben en Wieden te bieden heeft.

kaartje_nederland_weerribben

Moerasgebied, rietland en otters

Het natuurgebied de Wieden en Weerribben is in de 17e eeuw door vervening ontstaan. Sinds 2002 is het gebied opnieuw het leefgebied van de otter geworden. Wij zijn ze al tegen gekomen…..

Kanozwerftochten langs trekkershutten of in eigen tent

Voor een korte of lange vakantie (ook voor uw gezin) zijn er van diverse kanozwerftochten ontwikkeld. De kanotochten zijn zo samengesteld dat u iedere dag weer een nieuw stukje ontdekt van een van de mooiste natuurgebieden van Nederland.

De Peddel – sinds 1999

Kanobedrijf "De Peddel" B.V.
postadres: De Oude Trambaan 133
2266 KJ Leidschendam
070-3179191 of 003170-3179191
kamer van koophandel 05065314 logo_peddel

Vragen?

Sommige kanoreizen en arrangementen zijn ook geschikt voor groepen. Mail ons gerust met uw vragen of opmerkingen op info@kanoweekend.nl, bel ons even of vul het contactformulier in. U bent van harte welkom!
Privacy statement